dijous, 25 d’octubre del 2018

Places limitades festes especials!!

Benvolgudes famílies, a continuació us detallo una mica d'explicació del perquè aquest any les places als dinars especials està més limitada que mai...

La realitat és que el menjador se'ns està quedant petit, sobretot, al torn de grans (de 2n a 6è). La mitja d'assistència del segon torn (de grans) és d'entre 110 i 125 nens i nenes i, per tant, tenint en compte que el màxim d'aforament per torn és de 140, quan obrim una convocatòria per una festa especial -com la Castanyada o Sant Jordi- oferim moltes menys places que altres cursos. El curs passat oferíem unes 40-50 places i aquest curs unes 20.

Per aquesta raó, aquest curs el grup de grans es troba tan limitat en les seves places en dies específics.

Malgrat això, al grup de petits sol haver-hi places disponibles perquè són menys i se n'ofereixen més. A més a més, les places del grup de petits no són aprofitables en el grup de grans perquè, en molts casos, els nens i nenes realitzen extraescolars en aquest horari i, per tant, no poden dinar al primer torn.

També dir que, cap nen es quedarà sense menú, simplement dinarà en el torn en que hi hagi places i, de fet, hi ha alguns que ho fan!

Espero haver-me explicat!