Avui és el primer Meatless Day del curs i, pels que no sabeu molt bé de què va aquesta proposta de Campos Estela (l'empresa que ens porta la cuina) us en faig cinc cèntims:
Cada mes organitzem una jornada del “Meatless Day”, que consisteix a oferir un menú que pren com a base la proteïna vegetal. Una de les maneres més senzilles d’obtenir proteïna vegetal d’alt valor biològic és barrejant un llegum amb un cereal. Fins al moment hem cuinat més de 10.000 menús del “Meatless Day”. Es tracta de la nostra aportació perquè prenguem consciència que cal reduir la ingesta de carn i substituir-la per la proteïna vegetal de forma progressiva. La iniciativa de tenir un menú sense proteïna animal va sorgir a la ciutat nord-americana de Los Angeles amb l’objectiu de reduir l’escalfament global del planeta, ja que es calcula que la producció de carn per a consum humà és responsable del 18% de les emissions de CO2.
Així doncs, veureu que, al menú, els dies marcats amb un color específic, seran Meatless Days!!!
Fins la propera!!